Vandaag jarig

Evy Boekelman
Marie de Meijer
Isabella Sofia Zonneveld

Mededelingen

Clubcompetitie

1. MC5
2. JD1
3. MC1
4. MB3
5. MD5
hele clubcompetitie..

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 12% |week: 48%

Teams


Wijziging contributie-inning: Samenwerking met ClubCollect
24-9-2017
Het seizoen is weer begonnen, de eerste wedstrijden zijn gespeeld. Kortom, ook weer de periode waarin de contributie wordt geïnd. De inning zal vanaf dit seizoen echter anders gaan dan je gewend bent.
[ ..lees meer.. ]


Bijlage: Poster ClubCollect.pdf
Bericht voor alle trainers over trainingsmateriaal
21-9-2017

Beste trainers, Vanaf vandaag wordt er getraind met behulp van materiaal dat op het veld staat. Per veld is 1 container beschikbaar met pionnen, ballen en hesjes. Oproep! Willen jullie de uitgedeelde trainer-tassen inleveren bij de hoofdtrainers? De trainers die de eerste training op een veld geven halen de containers op  naast het bestuurshok.  De trainers die de laatste training geven zetten de containers daar
[ ..lees meer.. ]
!Stick verdwenen!
20-9-2017
Vorige week dinsdag (12 september) is tijdens de warming up van de training van de JB1, de stick van Melle Regoor op miraculeuze wijze verdwenen. Er lagen 14 sticks op een hoop, hieruit is dus 1 stick per ongeluk meegenomen. Het gaat om een Adidas Compo 2 LX24, zwartgroen, zwarte grip, sticker van SpecialSports erop met zijn naam.
[ ..lees meer.. ]
De strafcorner, alles op een rijtje
18-9-2017

Bij het nemen van de strafcorner moet je als scheidsrechter veel regels toepassen. En dat in een paar seconden tijd. Hier nog eens een toelichting op het nemen ervan en wat nodig is voor een geldig doelpunt.

[ ..lees meer.. ]
FIT Tenue
22-6-2017

De afgelopen tijd zijn er gesprekken geweest over het tenue met Banne Sports en de  aanpassingen aan de kleding die Reece, de kledingleverancier, heeft gedaan. Ook de klachten over de kwaliteit van met name de sokken zijn aan bod geweest.
Wat betreft het tenue: alleen kleding uit deze lijn mag gedragen worden (zie bijlage). De bestaande en oude kleding van FIT mag natuurlijk ook gedragen blijven worden
[ ..lees meer.. ]


Bijlage: 2017 clubcollectie - AMHC-FIT - 2017-V2.pdf


Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren