Vandaag jarig

Lisa Beau Biervliet
Selina Claassen
Tom Jan Ketelaar
Anne-mei Smits

Mededelingen

Clubcompetitie

1. JA1 - play off
2. MD4
3. HL
4. MD4-Z
5. MC1
hele clubcompetitie..

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 18% |week: 56%

Teams


terug naar vorige scherm
Jaarlijkse workshops 6- en 8 tallen
4-9-2017

Beste ouder van onze zes- en achttal spelers en speelsters,

 

Je kind speelt dit seizoen in een zes- of achttal. Voor sommigen kinderen is dat voor het eerst en dat is best een overgang. Wat ook anders is, is dat vanaf nu de coach van het team niet meer ín het veld maar langs de lijn staat en dat een ouder de wedstrijd leidt. Fluiten door ouders is prettig voor de coach en belangrijk voor de kinderen die daardoor wennen aan de aanwezigheid en de rol van een scheidsrechter tijdens de wedstrijd.


Het fluiten moet dus bij iedere wedstrijd binnen het team geregeld worden. Dat houdt in dat er door de team-ouders een schema gemaakt moet worden wie wanneer welke wedstrijd leidt. Het werkt het beste als er per team minimaal vier vaste spelleiders zijn. Voor ouders die geen ervaring hebben met hockey of voor ouders die de regelkennis willen opfrissen organiseer ik in het clubhuis workshops waar ik alle regels toelicht die je moet kennen. Op basis van deze uitleg kan iedere ouder een zes- of achttal wedstrijd leiden, ook ouders die zelf geen hockeyervaring hebben (zoals ikzelf). Tevens vertel ik de do's en dont's die gelden voor het leiden van een hockeywedstrijd en is er volop ruimte voor vragen.


Heb je behoefte om de regels te doorlopen zorg dan dat je op één van de avonden aansluit. Inschrijven of aanmelden is niet nodig. We beginnen stipt om 20:00 uur en rond 21:15 (afh. van de hoeveelheid vragen) zijn we klaar. Dit zijn de avonden:


Dinsdag 5 september 20:00-21:15 uur clubhuis FIT

Woensdag 13 september 20:00-21:15 uur clubhuis FIT

Donderdag 21 september 20:00-21:15 uur clubhuis FIT


Tot slot 1: Het fluiten van je eigen kind is een zeer laagdrempelige manier om een bijdrage te leveren aan de organisatie van onze vereniging en heel erg noodzakelijk. FIT waardeert jouw medewerking enorm!!


Tot slot 2: Ouders die 11-tal wedstrijden (vanaf de D) willen leiden dienen een scheidsrechterscursus te doorlopen. Deze cursus start eind september. Nadere communicatie daarover volgt nog. Opgeven kan alvast via het onderstaande e-mail adres.

 

Jacco Baars

Scheidsrechterscommissaris opleidingen

[email protected]


 
 
 


Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren