headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Gezocht: secretaris bestuur

26 9 2018
In november zal onze secretaris, Godelief Loonen, afscheid nemen van het bestuur. Zij heeft dan twee jaar met veel energie deze taak vervuld. Eén van haar grootste prestaties was er voor zorgen dat we nieuwe statuten hebben gekregen!

Het bestuur is dus op zoek naar een nieuwe secretaris. De secretaris is allereerst bestuurslid van de vereniging en betrokken bij het totale reilen en zeilen van de vereniging. Het bestuur telt zeven leden. Verder heeft de secretaris de volgende taken:
- met de voorzitter samen voorbereiden van bestuursvergaderingen (1x per maand) en ledenvergaderingen (2x per jaar) en de daarbijbehorende verslaglegging
- de secretaris organiseert dat er een jaarverslag komt
- de secretaris is verantwoordelijk voor de ledenadministratie en werkt daarin nauw samen met degene(n) die deze taak op zich hebben genomen en met de instroomcoördinator.
- de secretaris handelt alle juridische en procedurele zaken af (statuten, huishoudelijk reglement, etc.)
- de secretaris is het eerste aanspreekpunt voor de wedstrijdsecretarissen

Lijkt het je leuk om bestuurslid, en in het bijzonder secretaris, te worden binnen AMHC FIT of heb je vragen daarover, aarzel dan niet om contact op te nemen met Willem van Heijningen, 06 19482177, [email protected] 
FIT gaat cash-loos!

Met ingang van zondag 10 februari 2019 kan er bij FIT alleen nog maar gepind worden bij de bar. [...]

Basisopleiding trainen en coachen op 28 maart, 4 april en 11 april

In het najaar reeds aangekondigd en hierbij bevestigd: op FIT, op onze eigen [...]

FIT AGENDA

27-2 Loop-, en Warming -up clinic