headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

JA1 wint toptoernooi in Eindhoven!

24 6 2019 De Jongens A1heeft in het pinksterweekend de eerste plaats bemachtigd op een ijzersterk bezet toernooi in Eindhoven. 

Zaterdag begonnen de poule wedstrijden tegen verschillende teams, waaronder een Duits team uit Keulen. Na de eerste wedstrijd gelijk te hebben gespeeld, werd de rest gewonnen. Met een onoverwinnelijk gevoel werd zondag dan ook begonnen aan de laatste poulewedstrijd tegen Leonidas JA1 uit Rotterdam. Helaas werd die met 2-0 verloren. Onze keeper raakte geblesseerd en we moesten helaas zonder keeper verder. Desondanks eindigden de jongens op de tweede plek in de poule. 

Maandag werd met onze weer herstelde keeper de wedstrijd tegen de ploeg die als eerste eindigde in de andere poule gespeeld. Deze halve kruisfinale werd tegen het thuisteam Eindhoven JA1 gespeeld en eindigde in een 1-1. Shoot-outs dan maar...  Door vijf geweldige reddingen van de keeper van Fit en een doelpunt vóór, wonnen ze deze met 1-0. Door naar de finale dus. 

De finale werd diezelfde maandag middag gespeeld tegen het al bekende Leonidas die de halve finale ook had gewonnen. Erg trots op de behaalde finale wonnen onze mannen deze finale met 1-0 door een beeldschone sleeppush in de strafcorner. 

De afspraak was niet zonder beker naar huis te gaan. En dat is gelukt! Hiermee hebben we het seizoen fantastisch afgesloten! Binnenkort is de felbegeerde beker te bewonderen in ons clubhuis.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Vernieuwd FIT Logo op FIT kledinglijn

Met ingang van het nieuwe seizoen komt het vernieuwde fullcolor logo op de FIT kledinglijn. Het [...]

Hockeyplaatjes bij Jumbo

Heerlijk! Ouderwets plaatjes verzamelen van je helden. Jumbo Buikslotermeerplein heeft ons [...]

HULP NODIG VAN IEDEREEN: Keepster Dames 1 gezocht!

Beste leden van FIT,  Het zal je niet ontgaan zijn, ons Dames 1 is gepromoveerd naar de [...]

FIT AGENDA

Nog geen agenda punten.