headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Grote Club Actie is gestart!

30 9 2022 Ook dit jaar doet FIT weer mee met de Grote Clubactie. We roepen al onze leden op om mee te doen met de actie om zo ons doel, de verduurzaming van ons clubhuis, te kunnen realiseren.

Voor Jeugdleden
Ben je jeugdlid? Verkoop dan loten voor de Grote Clubactie via de link naar jouw persoonlijke verkooppagina. Je maakt zelf kans op zo'n gave FIT supporters sjaal en de kopers van de loten maken kans op grote prijzen.
FIT ontvangt maarliefst 80% van de opbrengst om te besteden aan de verduurzaming van ons clubhuis.
Alle jeugdleden ontvangen op 30 september hun persoonlijke inlogcode in een e-mail van de Grote Clubactie. Je teambegeleider kan de persoonlijke inlogcodes van het hele team ook opvragen via [email protected] 

Voor alle teams (dus ook de senioren!)
Je kunt ook als team meedoen met de actie, door samen een superlot te kopen voor € 150,-. Je koopt daarmee 50 loten ineens en maakt dus als team meer kans op de prijzen. Als ieder team van FIT een superlot koopt halen we daarmee bijna € 10.000,- op voor de verduurzaming van ons clubhuis. Je kunt een superlot kopen op de superlot-website van AMHC FIT.

Meer informatie?
Meer informatie over de Grote Clubactie vind je hier. Je vindt daar ook tips voor lotenverkopers. Heb je nog vragen? Mail dan naar de sponsorcommissie via het speciale e-mail adres [email protected]

Sponsorloop MO16-1

MO16-1 organiseert op maandag 19 december een sponsorloop met Missie538 voor het Prinses Máxima [...]

Grote Club Actie afgerond

De Grote Club Actie zit er op, je kunt geen loten meer kopen of verkopen. De knappe koppen van de [...]

Zaalhockeyseizoen binnenkort van start!

Het zaalhockeyseizoen gaat al bijna weer van start!  Begin december zijn de eerste [...]

FIT Agenda

29-11 Coachavond zaal
30-11 Pietentraining 2022 - tijd N.T.B.