headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Zaalhockeyseizoen binnenkort van start!

2 11 2022
Het zaalhockeyseizoen gaat al bijna weer van start! 
Begin december zijn de eerste wedstrijden, daarom organiseren we:
  • Op 30 november van 19.30 tot 20:30 uur een zaalhockey spelregel avond via Zoom. Tijdens deze avond praten we je helemaal bij over de regels van het zaalhockey. Handig voor spelers en coaches en uiteraard ook voor alle fluiters! Klik hier voor deze Zoom meeting (meeting ID 268 547 7280)
  • Op 23 november om 20.00 uur een algemene zaalhockey informatieavond via Zoom. Tijdens deze avond kunnen jullie kennis over zaalhockey opdoen of opfrissen. Alle ins en outs van het zaalhockey komen hier aan bod. Deze avond is bij uitstek voor alle team-, coach- en spelbegeleiders van de O10 en O12. Ouders van andere teams zijn uiteraard ook welkom!
    Klik hier voor deze Zoom meeting (meeting ID 268 547 7280)
  • Op 27 november een zaalhockeystartdag met korte oefenwedstrijden voor elk jeugdteam O10, O12, O14, O16, O18. Dit om bij de eerste zaalhockeywedstrijd meteen een goed figuur te slaan. Houd die dag dus vrij! Van elk team verwachten we een ouder, die de zaalleiding kan doen én een scheidsrechter. De wedstrijden zijn in de TOB-hal, Sporthal Oostzaan en USC Science Park. Klik hier voor het schema van de startdag. Vergeet niet om je zaalstick, zaalschoenen en zaalhandschoen mee te nemen, deze zijn verplicht in de zaal.  
  • Op 29 november een zaalhockey coach informatieavond. Een avond speciaal voor de coaches en coachbegeleiders van alle O10 t/m O18 teams

Fietsenstalling aangepast en vergroot

FIT verwacht van de leden dat zij zo veel mogelijk met de fiets naar trainingen en [...]

Zaaltrainingen tot de voorjaarsvakantie gepland!

De trainingen zijn nu ook bijgewerkt tot aan de voorjaarsvakantie, dus alles is nu [...]

Ons sportpark rookvrij!

De gemeente vraagt meer aandacht voor het rookvrij houden van het sportpark. Sinds dit seizoen [...]

FIT Agenda

Nog geen agenda punten.