headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Inschrijving familietoernooi 2024 geopend

2 6 2024
Zaterdag 6 juli vindt het Op de Camping familietoernooi plaats: een spectaculair toernooi met spannende hockeypartijen, een lekkere lunch, campingsmokings en zonnige camping activiteiten. Terwijl de DJ feestelijk afsluit op de campingdisco genieten we van een campingbarbecue en dansen we de zomernacht tegemoet! 
Deelname is inclusief lunch, barbecue en party tot 22:00h
De wedstrijden beginnen om 10:30 uur en je dient je om 10:00 uur te melden bij de campingreceptie. 

Wedstrijden en teamsamenstelling
Een team bestaat uit minimaal 9 en maximaal 13 spelers.
Er wordt 8 tegen 8 gespeeld op een half veld. Hockeyervaring is niet vereist (helpt wel als je wilt winnen). Scheidsrechters mogen die dag thuis blijven, de teams letten samen op de regels. We spelen zonder keeper. 
Neem dus je vrienden, buren, opa's en oma's mee en vorm een gelegenheidsteam! 

Welke poule past bij jouw team?
Voor de competitieven onder ons is er een Fanatieke Vrijbuiter poule, voor de anderen twee minstens zo spannende Relaxen op de Camping poules waar minder hard word gespeeld.
Daarnaast is er voor de fanatieke senioren een aparte Festival Vrienden seniorenpoule, bestaand uit teams met alleen maar senioren. Je kunt bij de inschrijving aangeven welke poule je voorkeur heeft, maar de organisatie zal ook rekening houden met de leeftijden binnen het team bij het indelen van de poules.

LET OP: het toernooi is echt gericht op families en vrienden met plezier voor jong en oud. Een team heeft daarom zowel volwassenen als jeugd/junioren
Ieder team heeft ten minste ten minste 3 meespelende senioren (seniorenleeftijd seizoen 2023/2024).
De aparte Festival Vrienden poule is hier een uitzondering op, deze bestaat uit uitsluitend senioren.

Hulp achter de bar en bij activiteiten
Ieder team heeft de verplichting om gedurende de hele dag 1 teamlid beschikbaar te stellen die kan helpen met de organisatie (activiteitenbegeleiding, helpen achter de bar, etc). Deze taak mag je binnen het team afwisselen, maar we houden graag 1 persoon als aanspreekpunt.

Deelnamegeld
De kosten zijn €35 per deelnemer, dat is inclusief lunch, barbecue en disco voor jong en oud. Voor jeugdspelers tot en met 12 jaar geldt een inschrijfgeld van €25,- .
Uiteraard is de kampwinkel gewoon geopend om daarnaast allerlei natte en droge versnaperingen te kopen.

Thema: Op de Camping
Haal je campingsmoking uit de mottenballen en neem je pleerol onder de arm want we toveren het terrein van FIT die dag om tot Camping FITTOPIA
Zet met je team jullie dagtent, parasol of windscherm op één van de campingplekken op en strijk neer voor een dag vertier*. Wij zorgen voor een tafel met 2 banken voor iedere campingplek. 
LET OP: het gehele terrein is autovrij, de campingplekken zijn zonder stroom en er is één toiletgebouw.
Onze camping biedt voor ieder wat wils met Jeu de Boules, animatie, campingdisco, ijscokraam en campingbarbecue.
Badslippers maken het helemaal af maar uiteraard niet op het veld, daar zijn hockeyschoenen, scheenbeschermers en een bitje gewoon verplicht.
Het thema biedt weer ruim voldoende mogelijkheden om je als team uit te dossen in de beste outfit om de creativiteits-award te winnen. 

*Camping FITTOPIA is een dagcamping, je mag bij ons helaas niet overnachten

Bring your own plate
Om onze footprint te reduceren, vragen we je om allemaal je bord, bestek en bekertjes (voor bij de lunch) mee te nemen, zoals dat op een camping hoort. Er is helaas geen warm water voor je afwasteiltje in het toiletgebouw, dus de afwas mag je thuis doen.

De campingbarbecue
We sluiten af met een heerlijke campingbarbecue. 
Uiteraard is er een alternatief voor alle vegetariers. Let er bij de inschrijving op dat je  doorgeeft hoeveel vegetarische kampeerders jouw team kent.

Inschrijving 
Klik op de link hieronder voor het online inschrijfformulier, dit kan vanaf nu!! 
Formeer dus snel je team en geef je op voor 22 juni. Er is een maximaal aantal teams dat kan deelnemen dus zorg dat je op tijd bent!

Zodra je team is aangemeld, ontvangt je teamcaptain een betalingsverzoek vanuit FIT voor de betaling van alle teamleden en de teamcaptain ontvangt een aantal dagen voor het toernooi ook een mail met alle informatie.


Tot ziens op camping FITTOPIA!
We kijken uit naar een mooi en zonnig toernooi 

Vragen? Mail naar [email protected]

 

spelers voor een nieuw H30+ team gezocht

Speel je in een trim-team en zou je eigenlijk wel competitie willen spelen? Of speelt jouw zoon [...]

Zoek je een bijbaan? Vaste barhulp voor de zaterdagen gezocht

Op zoek naar een leuke job om wat bij te verdienen?
Voor het nieuwe seizoen zijn we op [...]

FIT verlengt contract met Reece en Sport2000 Teamsport

Onze samenwerking met Reece en Sport2000 Teamsport is met 6 jaar verlengd.  De kwaliteit [...]

FIT Agenda

Nog geen agenda punten.