Vandaag jarig

Hester van Ginkel
Kim Hoogerbrugge
Puck Jagt
Anjelie Kluge
Hieu An Nguyen
Farahnaz Verwillegen

Mededelingen

Clubcompetitie

1. JA1 - play off
2. HL
3. MD4
4. H1
5. MC1
hele clubcompetitie..

BAR

(% bezetting bar)
november 100,00 %
december 0 %
januari 0 %
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 19% |week: 57%

Teams


Nieuws
ALGEMEEN

Seizoensstart
4-11-2017
 
Het is alweer herfst. Regen en wind, maar gelukkig ook nog af en toe de zon, verwelkomen ons op de velden. Het is mooi om 's middags en 's avonds iedereen lekker actief te zien. Op zaterdag en zondag lijkt het ook gezelliger en drukker dan vorig seizoen. Alles draait weer! Een nieuwe fietsenstalling, cursussen, KlusjeFitdag, de eerste TD in oktober druk bezocht, de muziek van het Halloweenfeest galmt nog door het clubhuis. Bijna vanzelfsprekend.....

Een nieuw seizoen start echter niet vanzelf. Trainers, teambegeleiders, commissieleden en zoveel anderen zijn weken druk bezig om alles weer goed te laten verlopen! het materiaal moet verdeeld over de teams. Nieuwe scheidsrechters worden geworven, opgeleid en halen hun kaart. Ouders en leden staan achter de bar. De koelkast wordt bijgevuld, de broodjes gesmeerd. Op het veld en daarnaast staan Sylvia, Tom, Jan Willem, Coen en Jesse klaar om te zorgen dat iedereen een fijne training krijgt. Trainers racen van school en werk weg om hun jeugdteam te trainen of een opleiding HT2 te volgen. Teambegeleiders en coaches leren hun teams kennen en proberen iedereen plezier te laten hebben en naar nieuwe hoogtepunten te begeleiden. Dit is nog maar een kleine opsomming. Nee, het gebeurt dus allemaal niet vanzelf. Ieder jaar verwonder ik me er weer over hoe het op gang komt. Zo prachtig om zoveel mensen actief bezig te zien met elkaar. Daar mogen we trots op zijn!

Natuurlijk loopt niet alles op rolletjes! Er gaat stiekem van alles ook mis. Gelukkig minder dan vorig jaar! Achter en voor de schermen wordt druk gewerkt om problemen op te lossen. Er is druk email- en appverkeer! Gelukkig lukt het om veel snel op te lossen. Ook hier weer geen vanzelfsprekendheid en zoveel uren van mensen op FIT die hier in gaan.

Wat wel vanzelfsprekend zou moeten zijn.... het moet toch even gezegd..... is dat iedereen bijdraagt om de velden, de dug-outs, de paden en het clubhuis netjes achter te laten! Dat we er samen voor zorgen dat we onze troep en alle materialen van de club netjes opruimen niet zomaar achterlaten. Het lijkt wel of we dat we dat dit jaar vergeten zijn! Ik ga er niet meer woorden aan vuil maken maar bij deze de oproep aan iedereen om netjes om te gaan met onze accommodatie en spullen. Afval in de daarvoor bestemde bakken en alle trainingsmaterialen in de containers en de containers aan het eind van de dag in het clubhuis. Breng kannen, jerrycans en "ijsdoekjes" terug naar de bar. Ruim het alsjeblieft netjes op, kijk even om als je van het veld loopt. Laat je spullen niet slingeren - de bak met gevonden voorwerpen zit alweer vol. Graag jullie hulp en ik hoop snel te zien dat iedereen het vanzelfsprekend vindt.

Hartelijke groet,

Willem van Heijningen
voorzitter 
 

Handige basisregels voor (beginnende) scheidsrechters op 1 pagina
1-11-2017
 
Altijd handig voor scheidsrechters: in de bijlage vind je op één pagina de praktische basisregels over hoe je een wedstrijd goed kunt begeleiden. Zeker voor onze nieuwe scheidsrechters is dit een onmisbare basis. En mis je wat of heb je een vraag? Stuur een mail naar: [email protected] 


 


Bijlage: Basisregels Arbitrage.pdf