Vandaag jarig

Lisa Beau Biervliet
Selina Claassen
Tom Jan Ketelaar
Anne-mei Smits

Mededelingen

Clubcompetitie

1. JA1 - play off
2. MD4
3. HL
4. MD4-Z
5. MC1
hele clubcompetitie..

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 18% |week: 56%

Teams


Nieuws
ALGEMEEN

Wedstrijden 18 maart gaan gewoon door!!
18-3-2018
 
Op 18 maart gaan de wedstrijden op FIT gewoon door!!
 

VACATURE Wie helpt de bar te openen/sluiten!
17-3-2018
 
De barcommissie zoekt leden of vrijwilligers, die willen helpen met het openen of sluiten van de bar op zaterdag en zondag!
Elke zaterdag en zondag werken vele vrijwilligers achter de bar. Dank hiervoor. Dit is mogelijk doordat er elke ochtend een lid van de barcommissie aanwezig is om te openen en instructie te geven. Aan het einde van de dag is er een lid van de barcommissie om af te sluiten. Het is noodzakelijk voor het goed functioneren van de bar dat deze rol is ingevuld.
We zijn nu op zoek naar leden of vrijwilligers, die willen helpen de bar te openen of te sluiten. Het betreft een belasting van maximaal een keer per maand drie uur. Je begint bij het openen om 8:30 en bij het sluiten ben je uiterlijk om 19:30 klaar.
Wil je meehelpen de bar verder te verbeteren en bijdragen aan een goede verloop van de verkoop?
Meld je dan aan bij Tjibbe Dijk, bestuurslid Accommodatie, terreinen en velden, 0650295962, [email protected]
 

VACATURE Veldcommissie (zaterdag)
17-3-2018
 

FIT groeit en dat vraagt om meer organisatie. Het toegenomen aantal teams zorgt er op de zaterdag voor dat de veldcapaciteit bijna geheel gevuld wordt. Dat betekent dat wedstrijden op tijd moeten beginnen, sproei-tijden scherp moeten worden bijgehouden en velden op tijd klaar moeten staan of netjes afgebroken moeten worden.

Om te zorgen dat dit in goede banen geleid wordt zoeken we enthousiaste vrijwilligers die deze commissie willen opzetten en inrichten. Ook zoeken we vrijwilligers die deze taak willen uitvoeren. Het betekent dat je ca drie uur per maand met deze taak bezig bent.

Wil je deze commissie opzetten en borgen? Of vind je het leuk te zorgen dat wedstrijden soepel verlopen en het terrein er netjes bijligt?

Meld je dan bij Tjibbe DIjk, bestuurslid Accommodatie, terreinen en velden, 0650295962, [email protected]

 

Alle wedstrijden op 17 maart bij FIT zijn afgelast
17-3-2018
 
Alle thuiswedstrijden van 17 maart zijn afgelast. Voor junioren zullen de inhaalwedstrijden zoveel mogelijk plaatsvinden op 31 maart. 
 

Parkeren bij AH&BC -- voorlopig lastig
8-3-2018
 
De parkeerterreinen rondom het Wagenerstadion zijn voorlopig afgesloten ivm werkzaamheden. De tijdelijke parkeervoorziening op de vrije sportvelden  en op de grote parkeerplaats aan het einde bij de manege blijven tijdens de werkzaamheden open voor parkeerders.
Het fietspad ten oosten van het Wagenerstadion (de Jan Tooroplaan) blijft voorlopig afgesloten. Fietsers worden omgeleid.  Verwachte opleverdatum 1 mei 2018 met hoop dat het eerder opgelost is.
 

VISIE AMHC FIT 2018 - 2022
8-2-2018
 
Bij de nieuwjaarsbijeenkomst van 14 januari heeft het bestuur een nieuwe visie voor onze hockeyvereniging, AMHC FIT, gepresenteerd.

Nadat in 2011 het verbouwde clubhuis werd opgeleverd is door het toenmalige bestuur en commissies gewerkt aan verdere groei van vereniging en accommodatie. Inmiddels heeft FIT niet meer 2 maar 4 kunstgrasvelden ter beschikking, is er een sterker technisch kader en is het ledental sterk gegroeid van 600 naar 1050. We blijven de komende jaren verder groeien. Dat heeft allerlei gevolgen voor onze vereniging in alle opzichten.

In 2016 is het gehele bestuur gewisseld en het huidige bestuur had behoefte aan een nieuwe visie en meerjarenplan om de juiste beslissingen en stappen te kunnen nemen. Daarvoor hebben we in het voorjaar van 2017 twee avonden clubgesprekken gehouden met een groot aantal leden. De conclusies daarvan hebben we verzameld, in het najaar doorgesproken met de KNHB en omgezet tot een visie voor de vereniging die we willen zijn en in de komende vijf jaar willen worden. 

Met trots willen we graag de visie met jullie delen. De visie wordt op dit moment uitgewerkt in plannen die we aan jullie zullen voorleggen bij de Algemene Ledenvergadering op 5 april. Ik hoop dat eenieder zich kan vinden in de visie en de plannen want het is ook aan ons allen, leden en ouders, om het ook waar te gaan maken. 
 


Bijlage: 20180114 AMHC FIT Visie en ambitie 2018-2022.pdf