Vandaag jarig

Morris Smeets

Mededelingen

Clubcompetitie

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %

Teams


Nieuws
ALGEMEEN

WEBSITE UNDER CONSTRUCTION!!
14-7-2018
 
De FIT Website wordt de komende periode vernieuwd, dit kan leiden tot onjuiste informatie op de huidige website! Kortom deze is niet meer betrouwbaar.
 

Polderdag Oefenwedstrijden (8 september 2018)
11-7-2018
 

Op 8 september 2018 zal er voor de Jongste Jeugd en Junioren wederom voor de meeste teams oefenwedstrijden worden gehouden voor de nieuwe 2018-2019 teams.

In samenwerking met de verschillende hockeyclubs in de omgeving is geprobeerd een gelijkwaardige tegenstander te vinden die niet in dezelfde poule speelt.

Aan het wedstrijdschema wordt hard gewerkt en volgt binnekort.

Eddy Binneveld

Wedstrijdsecretaris JJ FIT 

 

FIT BP hockeykamp
20-6-2018
 


Dit jaar bestaat AMHC FIT 90 jaar! Een groots feest waar een groots BP Top Hockey Kamp onderdeel van is. Dit speciale BP Top Hockey Kamp wordt exclusief georganiseerd voor de ABCD en E8 jeugdleden van AMHC FIT. Dit kamp wil jij niet missen....


AMHC FIT heeft de ambitie om alle teams en leden twee niveaus hoger te laten hockeyen. Daarvoor investeren wij fors in trainers en techniek. Hockey wordt immers leuker als jouw vaardigheden en kennis toenemen. Vanuit deze overtuiging gebruiken wij ons lustrum om invulling te geven aan deze ambitie. Wij bieden alle kinderen in deze leeftijden de unieke kans om hun kennis en vaardigheden te verbeteren middels een tweedaags lustrumkamp. Wij zijn trots dat BP ons enthousiasme deelt en met ons samenwerkt om dit mogelijk te maken.

Dit wordt een kamp zoals jij van BP gewend bent. We gaan twee dagen lang knallen om jou nog beter te maken! Tijdens deze twee dagen train jij als een echte international. Jij slaapt thuis, zodat jij beide dagen helemaal top fit op het veld kan staan. Tijdens de trainingen train jij natuurlijk met verschillende tophockeyers uit Nederland en de, door BP zelf opgeleide, BP-Trainers. Dus wil jij de nieuwste passeerbewegingen en (scorings)technieken leren? Of heb jij er ooit aan gedacht om je in iets extra’s te specialiseren? En heb jij dit altijd al willen leren van niemand minder dan echte internationals? Dan is nu jouw kans en schrijf je dan snel in!


Tijdens dit exclusieve BP Top Hockey Kamp hebben wij een speciaal programma ontwikkeld voor de volgende deelnemers:

  • Speler
  • Keeper
  • Combi Jeugdtrainer (AB leeftijd) en speler
  • Trainer

De spelers en keepers volgen een top hockey programma zoals hieronder staat. Voor elk niveau en leeftijd is er mogelijkheid om deel te nemen. Het geeft jou een unieke mogelijkheid om twee dagen in kleine groepen op eigen niveau jouw hockeykennis en vaardigheden te ontwikkelen.

De trainers die zich opgeven krijgen in de ochtend een workshop met de trainingsvisie van BP en kunnen deze kennis in de middag toepassen in de praktijk. Speciaal voor de jeugdtrainers die ook zelf spelen in de A en B jeugd, bestaat er een mogelijkheid om in de ochtend de workshop trainer te volgen en in de middag de trainingen zelf als speler te kunnen ondergaan.

Elke deelnemer ontvangt een speciaal 90 jaar FIT/BP Shirt.

Globaal zal het programma (tijden onder voorbehoud) er als volgt uitzien:

Zaterdag 27 oktober

09:30 Ontvangst deelnemers + uitdelen FIT/BP Shirt
10:00 Training 1
12:00 Topsport lunch
12:45 Training 2
14:15 Training 3
15:30 Ophalen deelnemers

Zondag 28 oktober

09:30 Ontvangst deelnemers
10:00 Training 1
12:00 Topsport lunch
12:45 Training 2
14:15 Training 3
15:30 Ophalen deelnemers


De kosten voor dit kamp zijn normaal gesproken 200,—. In samenwerking met onze sponsoren en vanwege het lustrum zijn we in staat om de kosten te beperken tot maximaal 40,— per deelnemer. Voor trainers is deelname gratis, voor jeugdtrainers die als speler de middag meedoen zijn de kosten 30,— en van keepers en spelers vragen we een bijdrage van 40,—. Hierbij zijn het shirt en lunch inbegrepen.


 

Wij hopen jou ook te zien. Tot in de herfstvakantie!