headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Club Tenue

Kledingreglement
In dit reglement zijn de afspraken over ons tenue vastgelegd. Er staat in wat de kleuren van ons tenue zijn, welk kleding je mag dragen en wat de regels ten aanzien van kledingsponsoring voor een team zijn. 

Onze kleding is van het merk Reece Australia en wordt geleverd door Sport 2000 Teamsport. Zij betalen hiervoor een sponsorbijdrage, die deels aan de leden wordt teruggegeven via een lagere contributie. Als tegenprestatie is afgesproken dat alle wedstrijdkleding van ieder lid en kleding die uniform wordt gedragen rondom wedstrijden van het merk Reece Australia zijn en aangeschaft worden bij Sport 2000 Teamsport. 

Ons tenue 
Thuistenue: 
 • Korenblauw shirt, voorzien van badge met embleem FIT 
 • Donkerblauwe broek/skort, voorzien van badge met embleem FIT 
 • Bordeauxrode kousen, voorzien van badge met embleem FIT 
Uittenue: 
Bij uitwedstrijden spelen we altijd in ons thuistenue. De uitzondering hierop is als we tegen teams met gelijkende kleuren spelen. De lijst met teams die het betreft is op de site van de KNHB te vinden en het wordt aangegeven in de Club-app. Is dat het geval, dan spelen we bij voorkeur in: 
 • Bordeauxrood shirt 
 • Donkerblauwe korte broek/skort, voorzien van badge met embleem van FIT 
 • Witte kousen 
Of een deel hiervan, afhankelijk van het tenue van de tegenstander. 

Tijdens de trainingen gelden er geen afspraken ten aanzien van tenue. Wel dragen we tijdens trainingen en wedstrijden altijd bitjes, scheenbeschermers en kunstgrasschoenen! Waarbij de scheenbeschermers altijd onder de sokken worden gedragen. 

De thermokleding is bij voorkeur een korenblauw thermoshirt en een zwarte thermo legging. Deze maakt overigens geen deel uit van de teamwear.

Het thuistenue is altijd van Reece Australia en wordt altijd aangeschaft bij Sport 2000 Teamsport. 

Namen en rugnummers 
Namen, initialen en rugnummers kunnen aan de teamwear worden toegevoegd. Het lettertype, de grootte, de kleur en de locatie zijn vastgesteld. De bedrukking wordt altijd aangebracht door Sport 2000 Teamsport. Zij kennen de afspraken en hebben de materialen op voorraad. Hiermee borgen we de uniformiteit. 

Teamkleding 
Als een van onze teams zich als team uniform kleedt op wedstrijddagen, dan vertegenwoordigt ze AMHC FIT. Daarmee valt dit binnen dit kledingreglement en de afspraken met onze sponsoren, Reece Australia en Sport 2000 Teamsport. 

Dat houdt in dat de kleding altijd uit onze teamwear collectie wordt gekozen en wordt aangeschaft en bedrukt bij Sport 2000 Teamsport. Onder deze afspraken vallen bijvoorbeeld trainingspakken, teamtruien en sporttassen. Ook deze zijn van Reece Australia, komen uit de teamwearcollectie en worden bedrukt en aangeschaft bij Sport 2000 Teamsport. 

Kledingsponsoring
 • Kledingsponsoring kan op teamniveau. 
 • De gesponsorde kleding komt uit de AMHC FIT teamwear. 
 • De aanschaf van de kleding vindt altijd plaats bij Sport 2000 Teamsport. Dat kan via de knop SHOP op onze site of in de winkel in Purmerend. 
 • Sport 2000 Teamsport regelt het bedrukken van de kleding. Zij doen dit volgens de afspraken die zijn gemaakt over locatie, kleur, lettergrootte en type. 
 • De sponsor betaalt de bijbehorende sponsorbijdrage aan FIT
 • Het kan dat de club een sponsorovereenkomst sluit, waarbij de ruimte op het shirt van een team of meerdere teams wordt verkocht. De spelers in het team zijn dan verplicht om deze naam aan te brengen op hun shirt. De kosten van het plaatsen van het logo van de sponsor zijn voor AMHC FIT. 

Verkrijgbaarheid 
Het FIT clubtenue is te bestellen via de website van onze club. Kies hiervoor SHOP op de hoofdpagina of het menu aan de linkerzijde of klik hier. In deze shop is het gehele, goedgekeurde, assortiment te vinden. Sport 2000 verzorgt de afhandeling en levering. Daarnaast zijn er speciale pasdagen in het clubhuis en is er de winkel van Sport 2000 Purmerend. 

Tenslotte zijn de bepalingen 11.1 en 11.2 uit het bondsreglement van toepassing. 

Meer weten over de kledinglijn en afspraken daarover? Neem contact op met de materiaalcommissie via [email protected]. Meer weten over sponsoring van een team? Goed voor je merk, goed voor het team en goed voor AMHC FIT. Neem dan contact op via [email protected]

 

 

Ons tenue

 

REMINDER: zaterdag is Sport2000 Teamsport bij FIT

Sla zaterdag je slag bij de mobiele clubshop van Sport2000 Teamsport! Zaterdag 25 mei a.s. is [...]

Schrijf je in voor O14&O16 toernooi op vrijdagavond 7 juni

Schrijf je snel in voor het O14/O16 AVOND TOERNOOI op vrijdag 7 juni! We spelen onderlinge [...]

Trainer van de maand

Iedere maand benoemt de Technische Staf Jeugd (TSJ) een trainer van de maand uit de trainers die [...]

FIT Agenda

Nog geen agenda punten.