headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Informatie junioren

Voor wie lid wil worden van AMHC-FIT geldt de volgende informatie:

Lidmaatschap
Het lidmaatschap betreft een lidmaatschap voor onbepaalde tijd. Het lidmaatschap wordt telkens stilzwijgend verlengd met een jaar. Inschrijven is kosteloos, pas bij plaatsing betaalt men eenmalig inschrijfgeld en een jaarlijkse contributie.

Inschrijven
Wanneer je lid wilt worden kun je je inschrijven met dit aanmeldformulier. Na inschrijving via dit formulier krijg je een bevestigingsmail. Na inschrijving kom je op de wachtlijst.

Wachtlijst Junioren
Voor bepaalde categorieën jeugdleden geldt een wachtlijst. In bepaalde categorieën kan de wachtlijst tot enkele jaren oplopen. Meer info hierover: [email protected].

Funkeys en Mini’s
Kinderen kunnen voor de Funkeys worden ingeschreven als ze geboren zijn voor 1 oktober 2018 voor seizoen 2023/2024. Om bij de Mini's mee te mogen doen moeten ze een jaartje ouder zijn (geboren voor 1 oktober 2017).

Plaatsing
De vereniging stelt ieder jaar in juni het aantal beschikbare plekken vast per leeftijdscategorie, op basis van de mogelijke veld- en trainingscapaciteit van de club.Als er meer aanmeldingen zijn in een leeftijdscategorie dan er vastgestelde plaatsen zijn, dan zal de plaatsing plaatsvinden op volgorde van de volgende regels:

  1. Gezinsleden van AMHC FIT leden.
  2. Peildatum inschrijving. Langste inschrijving eerst.
  3. Het bestuur is bevoegd om hiervan af te wijken.

Proeftrainingen
Omdat er bij AMHC FIT een stevige wachtlijst is, zijn proeftrainingen pas mogelijk als je aan de beurt bent. Het is niet mogelijk om van te voren proeftrainingen te krijgen. Wanneer je aan de beurt bent wordt je uitgenodigd om lid te worden. Mocht je niet door willen gaan met hockey dan kun je na de derde training kosteloos opzeggen.

Instroom
Hockey is een technisch moeilijke sport. Daarom wordt in het algemeen na aanmelding eerst een half jaar getraind, pas daarna volgt de indeling in een team, en beginnen er wedstrijden. Tot en met de derde training kan besloten worden om geen lid te worden. Na de derde training wordt automatisch de volledige contributie vanaf het startmoment in rekening gebracht.Instroom van nieuwe meisjes en jongens is na de schoolvakantie in september. Dat zijn ook de momenten waarop nieuwe teams worden gevormd. Als er behoefte is aan nieuwe spelers in een team, kunnen er soms ook tussentijds nieuwe kinderen gaan trainen en wedstrijden spelen.

Betalingsvoorwaarden
Ieder nieuw lid verplicht zich tot het verlenen van een machtiging voor het innen van zijn/haar contributie. Bij het aangaan van het lidmaatschap is een eenmalig inschrijfgeld verschuldigd.

Jeugdsportfonds
Kinderen uit gezinnen, die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder het sociaal minimum kunnen aan Het Jeugdsportfonds een bijdrage vragen voor het lidmaatschap van AMHC FIT. 

Kijk voor de voorwaarden op http://www.jeugdsportfonds.nl.

 

spelers voor een nieuw H30+ team gezocht

Speel je in een trim-team en zou je eigenlijk wel competitie willen spelen? Of speelt jouw zoon [...]

Zoek je een bijbaan? Vaste barhulp voor de zaterdagen gezocht

Op zoek naar een leuke job om wat bij te verdienen?
Voor het nieuwe seizoen zijn we op [...]

FIT verlengt contract met Reece en Sport2000 Teamsport

Onze samenwerking met Reece en Sport2000 Teamsport is met 6 jaar verlengd.  De kwaliteit [...]

FIT Agenda

Nog geen agenda punten.