Vandaag jarig

Siebe Harms

Mededelingen

Clubcompetitie

1. JD1
2. MC4
3. JB1
4. HL
5. JB2
hele clubcompetitie..

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 7% |week: 47%

Teams


SAVE THE DATE!
Opening 3e kunstgrasveld op zondag 2 november!
Programma en uitnodiging volgen.
Wil je meehelpen / mee doen? info@amhc-fit.nl
lees meer
Dames 1 en Heren 1 starten competitie met gelijkspel
15-9-2014
Dames 1 begint met 2-2 gelijkspel tegen Uitgeest, na een 2-0 voorsprong bij rust. Heren 1 weet in een spectaculaire wedstrijd tegen Hisalis niet verder te komen dan 5-5. De kop is er af, het eerste punt is binnen voor onze vaandelteams!
[ ..lees meer.. ]
Gelijk spel voor Fit dames1
15-9-2014
De kop is er af. Na een viertal oefenwedstijdjes, de een wat meer succesvoller dan de andere is vandaag de eerste competitie wedstrijd gespeeld.
[ ..lees meer.. ]
Grote Clubactie 2014 > Gaat 13 september van start
12-9-2014
Het loten verkopen kan 13 september beginnen. Jeugdleden C t/m F en Senioren/A B jeugd hebben ieder een mail ontvangen van amhcfit.groteclubactie@gmail.com (check je spambakje als niets in je inbox staat). In de mail staat hoe je loten kunt verkopen. Via lotenboekjes door C/F jeugd en via internet door alle leden. Een videotoren bij het nieuwe waterveld, daar gaat om dit jaar. Verkopen wordt beloond: met een bonuskans voor ieder; een prijs
[ ..lees meer.. ]
MC2 strak in het pak
12-9-2014

Een gulle gever heeft de meiden van de MC2 voorzien van een complete outfit. De meiden zien er top uit. En dat werkt meteen: 7-0 winst in de eerste wedstrijd.
Heb je belangstelling om een team te sponsoren? Neem dan eerst contact op met de sponsorcommissie. Er zijn regels verbonden aan kledingsponsoring.

 

[ ..lees meer.. ]
Hap-dag voor bitjes! Zaterdag 20 september
11-9-2014

uitgevoerd door: TANDHEELKUNDIG CENTRUM AMSTERDAM NOORD onze nieuwe sponsor


Hap dag: Z aterdag 20 september van 10.00-15.00 uur.
[ ..lees meer.. ]
Opleiding clubscheidsrechter
10-9-2014

Vanaf nu kunnen FIT leden en ouders van jeugdleden in A, B, C of D zich opgeven voor de e-Learning module Clubscheidsrechter. Op dinsdag 7 oktober  en woensdag 8 oktober  wordt het examen afgenomen in het clubhuis van FIT door KNHB examinator Dick Hollander. Kies zelf de meest geschikte avond uit. De scheidsrechterskaart krijg je thuis gestuurd.
[ ..lees meer.. ]
Welkom Marco Kuiper!
9-9-2014

Beste Fitters,
Graag heten wij Marco Kuiper welkom bij FIT als technisch manager jeugd. Marco heeft een ruime ervaring op hockeygebied als speler, coach en technisch manager bij o.a. Amsterdamse Clubs, Strawberries, Amstelveen en Zwolle, als technisch co√∂rdinator bij Sportways en als leercoach bij de KNHB. 
 
[ ..lees meer.. ]
Trainingschema Junioren
3-9-2014

Voorlopig trainingschema seizoen 2014 - 2015
Waarom voorlopig? Omdat het definitieve schema over drie velden gaat, maar het derde veld nog niet helemaal klaar is voor gebruik.. We hopen dit nieuwe veld zo snel mogelijk in gebruik te kunnen nemen en dan meteen het definitieve schema op de website in te kunnen voeren. Daarom starten we het seizoen met een voorlopig trainingschema op twee velden, weergegeven in bijgaand Excel
[ ..lees meer.. ]


Bijlage: Trainingschema 2014-2015 start 1 sept(2).pdf
Tijdelijk tekort aan wedstrijdshirts
27-8-2014
Beste FIT leden,

Als gevolg van de flinke groei die hockeyvereniging FIT doormaakt is de vraag naar
[ ..lees meer.. ]
Trimhockey gaat weer van start!
21-8-2014

Woensdag 17 september om 20.30 uur gaan we weer van start.
Voor iedereen die weet wat het is, maar voor al die anderen die nieuwsgierig zijn en denken... TRIMHOCKEY? Lekker bewegen en op een leuke manier kennis maken met de hockeysport. Ervaar de zaterdag, als de kinderen hockeyen, eens binnen de lijnen. Kom naar FIT en ontmoet de trimmers van het eerste uur. Kennis van het spelletje is niet noodzakelijk, maar
[ ..lees meer.. ]


Bijlage: Trim_alg_info.pdf


Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren