Vandaag jarig

Phum Minderman
Micha Stetter

Mededelingen

Clubcompetitie

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: % |week: %
lees meer
Geen training ivm tropische temperatuur
1-7-2015
Vanwege de hoge temperaturen vandaag en morgen geen training
Behalve de hoge temperaturen willen we ook het waterveld niet gebruiken onder deze omstandigheden. Alleen wanneer het veld de hele dag zou worden besproeid, kan de onderlaag zich vullen. Nu zakt het water direct uit de toplaag waardoor het veld alsnog niet "nat" genoeg is.
[ ..lees meer.. ]

Reageer (0 reacties)

goede start nieuwe F en E teams met Kies je Klus!
21-6-2015

Afgelopen zaterdag is er een goede en sportieve start gemaakt met de nieuwe F en E teams. Terwijl de kinderen lekker aan het hockeyen waren, begeleid door enkele A en B junioren, verdeelden de ouders onderling de teamtaken. Zaterdag hebben zich veel mensen aangemeld voor de evenementen en de sponsorcommissie. Fantastisch! Van elk team -met ouders- is een foto gemaakt om de goede start te vieren! De foto's staan op onze Facebook
[ ..lees meer.. ]
Team kennismaking Oudste Jeugd ABCD
16-6-2015

Tussen 22 juni en 2 juli worden er voor elk team 1 of meerdere kennismakingstrainingen georganiseerd volgens bijgaand schema.
Terwijl de spelers trainen kunnen de ouders met elkaar kennismaken in het clubhuis en worden ze voorgelicht over de start van het nieuwe seizoen. Een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst is de "kies-je-klus"sessie. Hierover ontvangt u een separaat bericht met een overzicht wanneer u verwacht wordt.
[ ..lees meer.. ]


Bijlage: trainingen nieuwe teams.pdf
Raad gemeente Amsterdam besluit positief over aanleg vierde veld
15-6-2015

Donderdag 11 juni jongstleden is er in de gemeenteraad van Amsterdam positief besloten over de investeringsbudgetten voor sport in Amsterdam Noord. 
[ ..lees meer.. ]
Goed nieuws over de wachtlijst
27-5-2015

Aan alle aspirant-leden   De laatst tijd krijgen we bij FIT vaak vragen over de wachtlijst. Dat is begrijpelijk, sommige kinderen staan er al een aantal maanden tot meer dan een jaar op. Inmiddels is de wachtlijst gegroeid tot 178 kinderen.   Dit is voor FIT een ongewenste situatie, wij zijn er om iedereen die dat wil, te laten hockeyen. Samen met de gemeente, de KNHB en onze buren S.V. Kadoelen
[ ..lees meer.. ]


Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren