Vandaag jarig

Claire van Hoorn
Alexe Marrevee
Prijna Noordermeer
Evelyn Rietveld
Amy Simon

Mededelingen

Clubcompetitie

1. JB1
2. MC6
3. JD1
4. MD3
5. MC4
hele clubcompetitie..

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 10% |week: 40%

Teams


Zondag 9 oktober - Indisch eten op FIT!
28-9-2016
Lieve senioren van FIT! Om het nieuwe seizoen feestelijk in te luiden, zal Bobby Singh, met ondersteuning van Heren L, op zondag 9 oktober een heerlijke maaltijd voor de senioren koken. Ook de A-teams zijn van harte welkom. Kosten zijn €7,50. Wil je mee eten? Meld je dan even aan bij je aanvoerder of bij mij, via morel.mwa@gmail.com , voor 2 oktober graag. Wij hopen jullie dan allemaal te zien! Namens TC Senioren, Marie Morel
[ ..lees meer.. ]
AFGELAST: Hap dag
28-9-2016
De hap dag van vandaag gaat niet door! Als je graag een bitje op maat wilt, dan is het mogelijk bij de  bar een thuispakketje af te halen. Vervolgens zal er een stel thuis setjes opgestuurd worden.
[ ..lees meer.. ]
FIT dames 1 tegen Hisalis dames 1
26-9-2016

Een prachtige zonnige herfstdag, heel geschikt voor een hockeywedstrijd. Ook vandaag stonden er weer veel supporters langs de kant om onze dames aan te moedigen en waren de mini’s Belle en Fenna enthousiast aanwezig. De wedstrijd ging voorspoedig van start, direct al een aanval van Pien, zij speelde de bal via Britt en Famke naar voren. De stevige dames van Hisalis lieten zich niet onbetuigd en sloegen op doel, gelukkig met de bolle kant.
[ ..lees meer.. ]

Reageer (0 reacties)

Grote Clubactie 2016 > informatiemail naar de leden
25-9-2016
Alle deelnemende FIT leden hebben een informatiemail ontvangen van amhcfit.groteclubactie@gmail.com over de Grote Clubactie. Check je spambakje als je niets ontvangen hebt.  In deze bijlage staat ook alle info; bij vragen? Mail naar amhcfit.groteclubactie@gmail.com  
[ ..lees meer.. ]


Bijlage: FIT GCA 2016 algemeen.pdf
Grote Clubactie 2016 > Informatie voor teamondersteuners F/C jeugd
25-9-2016
Teamondersteuners F/C teams hebben een mail van amhcfit.groteclubactie@gmail.com ontvangen met het verzoek de lotenboekjes in het clubhuis op te halen en binnen hun team te verdelen. 
Check je spambakje als je niets ontvangen hebt. De boekjes zijn vanaf woensdagmiddag 28 september beschikbaar. In de bijlage staat alle info, bij vragen? Mail naar amhcfit.groteclubactie@gmail.com
[ ..lees meer.. ]


Bijlage: FIT GCA 2016 team onderst.pdf
FIT doet mee Deen sponsoractie t/m 29 oktober
24-9-2016

FIT doet dit jaar mee aan de jeugdsponsoractie van de Deen aan de Lange Vonder (Oostzanerwerf) en de nieuwe Deen op het Mosveld.
Voor iedere € 10 boodschappen krijg je een munt en korting op een actieartikel. Het aantal munten wat FIT verzamelt in beide filialen, bepaalt de hoogte van de sponsorbijdrage van Deen.
[ ..lees meer.. ]

Reageer (1 reacties)

Nieuwe Statuten!!
24-9-2016

Graag nodigen wij een ieder uit om op 4 oktober 2016 om 20:00 uur op FIT van gedachten te wisselen over de nieuwe Statuten, die wij op 26 Oktober 2016 ter goedkeuring willen voorleggen aan de leden op de ALV.
Zoals elke vereniging beschikt FIT over Statuten. De huidige statuten zijn sterk verouderd en passen niet meer bij de huidige situatie van de club. Bovendien zijn de huidige statuten op een aantal plekken onduidelijk.
 
[ ..lees meer.. ]


Bijlage: conceptstatutenseniorledentweestemmenvs1-2.pdf
Schrijf je nu in voor de hap dag!
22-9-2016

Bescherm je gebit, met een op maat gemaakte gebitsbeschermer! Schrijf je nu in voor de hap dag!
Hap dag: woensdag 28 september 2016 Tijd: 17.30 - 20.30 uur Waar: clubhuis Aanmelden: http://shop.gebit.nl
[ ..lees meer.. ]
GEZOCHT: niet meer gebruikte hockeysticks
21-9-2016

Voor diegene die nog geen stick heeft of de eigen stick een keer vergeten is staan er bij Fit altijd twee containers met leensticks. Die zijn zo af en toe aan vervanging toe.
Hebben jullie nog sticks thuis, van klein tot groot, waar niet meer mee gespeeld wordt; neem deze dan mee naar FIT en stop hem in de speciaal daarvoor bedoelde container!
[ ..lees meer.. ]
Zaalhockeyteams zijn ingeschreven
21-9-2016

Voor vele van ons gesneden koek, maar voor veel jongste jeugdteams onbekend terrein. Vanaf december gaat hij van start. De zaalhockey competitie. Misschien nog veel te vroeg om er al over na te denken, maar geen zorgen, dat doen wij wel voor je. We willen je wel alvast op de hoogte houden.
[ ..lees meer.. ]


Bijlage: Verschillen spelregels veld-zaal (2015-2016).pdf
Grote Clubactie 2016 > start 1 oktober
21-9-2016
Binnenkort is het weer zover: op 1 oktober start de lotenverkoop voor de Grote Clubactie.
Meer faciliteiten om beter te hockeyen, daar gaat het om dit jaar.
De verkoopbonusregeling blijft van kracht, zodat zowel club als leden profijt hebben van de verkoop van de loten.
[ ..lees meer.. ]


Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren