Vandaag jarig

Renée Adelmeijer
Sam Goossens

Mededelingen

Clubcompetitie

1. JD3 Foto aanwezig
2. MD2
3. MD1 Foto aanwezig
4. D1-Z
5. JB1-Z
hele clubcompetitie..

BAR

(% bezetting bar)
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 24% |week: 67%

Teams


2-2 Nieuwkoop dames 1- FIT dames 1
1-5-2016

Het schip bereikt bijna de haven. Nog een aantal wedstrijden te gaan en we komen veilig aan. De vlag aan de mast kan gehesen worden en het tij gekeerd. FIT dames 1 uit de vierde klasse. Vandaag staat een belangrijke wedstijd bij Nieuwkoop dames 1 op het programma. Een spannende, want winst en niet meer verliezen betekent een goede afloop van het hockeyseizoen al ver voordat de zeilen worden gestreken. Heren 1 is weer paraat om met luid
[ ..lees meer.. ]

Reageer (0 reacties)

Winst voor dames 1 (3-0) tegen Abcoude
25-4-2016

Er scheen een schraal waterig zonnetje, toen onze dames het veld op liepen. Na een intensieve trainingsweek, optimaal gemotiveerd om deze wedstrijd te winnen. De wedstrijd ging goed van start, al na 10 minuten maakte Lisanne het eerste doelpunt uit een strafcorner. Dat geeft rust. Abcoude gaat in de aanval, maar Sascha verdedigt sterk en mept de bal naar voren. Martje, Maaike en Josie bouwen een mooie aanval op en gaan richting het doel
[ ..lees meer.. ]

Reageer (0 reacties)

BOB Autowas actie groot succes
25-4-2016

De mannen van de J6E3 zijn net zo enthousiast als alle leden van FIT over onze nieuwe sponsor. En de mooie actie waarmee de club een fors bedrag verdient. FIT heeft namelijk 300 wasbeurten van BOB Autowas gekregen die wie voor de prijs van 5 euro (waarde 15 euro) aan onze leden kunnen verkopen. Afgelopen zaterdag zijn er al zo'n 130 verkocht.
[ ..lees meer.. ]
Sportief coachen
24-4-2016

Na de workshop sportief coachen was het afgelopen zaterdag tijd voor een praktijkdag. Over de hele dag verdeeld hebben Tom Barendrecht, Jan-Willem Boerrigter, Richard Koopman, Hans Wessel en Frank Braakman moedige coaches feedback gegeven over het reilen en zeilen van hun team op het veld tijdens een wedstrijd. Wat gaat er goed en wat kan er beter! Er gaat gelukkig heel veel goed en zij zagen voornamelijk spelers en ouders die veel plezier
[ ..lees meer.. ]
Volgend seizoen - Belangrijk bericht!
23-4-2016


We zijn nog volop met het seizoen 2015 – 2016 bezig. De eindstrijd van de competities is ingegaan en met spanning wachten we op wie we dit jaar als kampioen mogen huldigen. Nu toch al even aandacht voor het komende seizoen.

[ ..lees meer.. ]
Een luxe auto-wasbeurt van €15,--voor maar €5 !!!!!
21-4-2016

Een luxe auto-wasbeurt van €15,--voor maar €5 !!!!!
BOB Autowas sponsort FIT de komende drie seizoenen. De borden hangen al prominent op het hoofdveld. In plaats van geld krijgt FIT waardebonnen die we aan de (ouders van) leden kunnen verkopen.
Voor de super lage prijs van maar vijf euro!
Vanaf a.s. zaterdag start de verkoop in de kantine van FIT.

[ ..lees meer.. ]
Crazy Colors-D-toernooi
29-3-2016

25 j uni 2016 |  Cra z y Co l ors D- t oernooi AMHC F I T Voor alle D-teams 1e t/m 4e klasse
Kosten €130,- (incl. lunch voor 13 deelnemers + 2 begeleiders).
Er worden naast hockey (in poules op gelijke sterkte), ook vele andere activiteiten georganiseerd, al dan niet met wedstrijdelement.
Bedenk een creatieve kleur of kleurencombinatie voor je team en dos je uit!
[ ..lees meer.. ]


Bijlage: FIT_D-toernooi_poster_2016.pdf
GEEN TRAININGEN IN MEIVAKANTIE
19-4-2016

Vanaf maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei genieten velen van de meivakantie. Dit betekent twee weken GEEN trainingen bij AMHC FIT. Teams die toch door willen trainen, mogen dit zelf organiseren. Vanaf maandag 9 mei starten we weer op.


Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren