Vandaag jarig

Ida Carree
Dede Davids
Ben Geerders

Mededelingen

Clubcompetitie

1. H3
2. JD1
3. JC1 Foto aanwezig
4. MC4
5. HL
hele clubcompetitie..

BAR

(% bezetting bar)
november 100,00 %
december 0 %
januari 0 %
Gehele barschema

Quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 22% |week: 49%

TeamsHeren1: 3-3 gelijk bij Strawberries
25-11-2014
Goed hockeyen is niet altijd genoeg. Dat we goed kunnen hockeyen, zien we wekelijks. 70 minuten lang goed hockeyen en ons afsluiten voor de omgeving is wat anders. Een leerzaam middagje dus in Driehuis, waar het af en toe leek of Telstar zijn supporters aan de buren had afgestaan. De mannen van Strawberries zijn duidelijk in hun ambities: kampioen worden. En daar mag wat voor gedaan worden, zo bleek.
[ ..lees meer.. ]
Sam Wijnandts was Mini van de Week bij FIT - Catwijck
25-11-2014
Sam Wijnandts uit JE3 was Mini van de Week bij de wedstrijd van Heren1 tegen Catwijck, begin november. Hier is zijn verslag:   Sam: Ik was mini van de week omdat ik goed had gekeept tegen Haarlem. Daardoor mocht ik bij de bespreking zijn van de wedstrijd van de heren 1. Ik werd opgehaald door Nick. De coach was heel erg aardig en ik moest een mop vertellen. Ik kende er geen, dus toen vertelde de coach er gelukkig
[ ..lees meer.. ]
Late uitwedstrijden
25-11-2014
Nu Fit 3 velden heeft zijn de thuiswedstrijden keurig rond 6 uur afgelopen en gaat het clubhuis dan ook dicht.
Dat is lastig voor teams die nog wel laat terug komen van uitwedstrijden. Let dus goed op dat de fietsen dan buiten het hek staan en neem de keeperstas voor een keer even mee naar huis !


[ ..lees meer.. ]
Dames1: Uitgeest - FIT 3-1
25-11-2014
Zonder Dawn, nog steeds herstellende van haar blessure en Chaya en Sterre door ziekte afwezig, maar met debutante Donna werd om kwart voor een afgeslagen in een zonnig Uitgeest. Voor de tweede keer dit jaar waren wij te gast bij de in een jaren 90 verstopte hockeyclub. Daar waar de plaatselijke voetbalvereniging samen met de hockeyende Uitgeestenaren het veld deelt. We zien witte voetbal lijnen.   Tussen de gele hockey lijnen
[ ..lees meer.. ]
Heren1 gelijk, verlies voor Dames1
24-11-2014
Heren1 geeft de winst in de laatste 10 minuten uit handen bij Strawberries (3-3) en Dames1 verliest ondanks een overwicht met 3-1 bij Uitgeest. Verslagen volgen snel. Komende zondag de laatste thuiswedstrijden voor de winterstop.
[ ..lees meer.. ]
Pietentraining 3 december
24-11-2014

Beste kinderen en ouders,


Woensdag 3 december is het weer zover;  Pietentraining voor de mini's, F- en E-jeugd!
We verwachten de kinderen om 14.30 op de club om er een leuke middag van te maken, en deze zal eindigen om 16.30 uur.
Alle gewone trainingen (mini's, F en E) incl. alle keeperstrainingen van de woensdag komen hierdoor te vervallen.


Tot de 3de!
[ ..lees meer.. ]
gevonden voorwerp deel 2
20-11-2014

Omschrijving jack:
Merk: GSUS Industries
Kleur: olijf groen met roze
Maat 146/152

Afgelopen zaterdag zijn er helaas twee personen langsgeweest voor hetzelfde jack. Een grote teleurstelling voor nummer twee wiens jack het was en die voor de eerlijke vinders een cake had gebakken.
Wie helpt dit mysterie oplossen?


[ ..lees meer.. ]
Woensdag 26-11: Scheidsrechters briefing zaalhockey
20-11-2014

De zaal competitie gaat in december weer van start. Even schakelen, hoe was het ook alweer? Vijf meter wordt drie meter, geen lange corners, niet liggend spelen etc. Schuif aan op woensdag  26 november in het clubhuis en onze bondsscheidsrechter Willem Molenaar frist alles bij je op.
[ ..lees meer.. ]
Finn (J8D1) en Iwan (JE4) afgelopen zondag Mini’s van de Week
20-11-2014

Finn Dalebout (J8D1) en Iwan Kruithof (JE4) waren afgelopen de Mini’s van de Week bij de wedstrijd FIT – Purmerend. Hier is hun verslag:
 
Finn:
[ ..lees meer.. ]
Heren 1 – aan kop na winst in de topper tegen Purmerend
20-11-2014

Afgelopen zondag de topper in de 3 e klasse. De nummer 1, Purmerend op bezoek bij FIT, de nummer 2. Alleen bij winst zouden wij de koppositie over kunnen nemen; niet het belangrijkste na 9 wedstrijden spelen, maar wel een mooie bonus voor het proces waar wij in zitten.
 
[ ..lees meer.. ]
Winst voor Dames 1!
17-11-2014
Een beladen wedstrijd die wordt omgezet in een positief resultaat. Het was een bijzondere week. Maandag overleed de vader van twee van onze speelsters. Wim Weber, de vader van Gina en Dawn. Wim een FIT man in hart en nieren is geen onbekende voor onze speelsters. De mededeling kwam hard aan. Als een team zijn de dames rond Gina en Dawn gaan staan. Om stil te staan   bij het verlies werd gespeeld met rouwbanden en werd aan het
[ ..lees meer.. ]
Wim Weber overleden
11-11-2014

Beste leden,
 
Op 11 november bereikte ons het droevige nieuws dat Wim Weber, FIT lid van verdienste en bondsscheidsrechter, geheel onverwacht is overleden. Wim was lid sinds 1973, toen FIT nog op het Shell terrein zat. Wim heeft door de jaren heen en tot op het laatste moment, heel veel voor de club betekend. Hij was een markante figuur, iemand met het hart op de juiste plaats. Wim is echtgenoot van Estella en vader
[ ..lees meer.. ]
FIT Sponsor & Ondernemer avond 2014
10-11-2014

De SponsorCommissie nodigt de sponsoren van FIT, ondernemende FIT-leden en andere geïnteresseerden uit elkaar te ontmoeten. In een ongedwongen sfeer, met een los programma. Wij bieden een programma met leuke sprekers, zorgen voor wat te eten en te drinken en laten ruimte genoeg voor onderlinge gesprekken. Samen maken we er een geslaagde avond van! Sprekers: * Ysatis Schuurmans, Tom Barendrecht en Rob Langenberg, over hun
[ ..lees meer.. ]
Laat kinderen samen veilig fietsen!
31-10-2014

Beste ouders van fietsende jeugdleden, 
Recent zijn er weer enkele vervelende incidenten gebeurd rond FIT met juniorleden die werden lastig gevallen door jongens. Nu het weer donker is 's avonds vragen wij u kinderen vooral samen van en naar de training te laten fietsen, voor hun eigen veiligheid. 
[ ..lees meer.. ]
KEEPERTRAINING
23-11-2014

Keeperstraining voor de teams die geen vaste keeper hebben: 
15.30 - 16.30 J6E1 t/m J6E5 + J8E1                           Trainers Tom & junior
[ ..lees meer.. ]


Hoofdsponsor


AdverteerdersSponsoren